HSN OPLEIDINGEN

Rijlessen in regio
Leidschendam

SEE MORE

Rijlessen in omgeving Leidschendam

Op zoek naar een rijschool in omgeving Delft, Westland & Den Haag met een hoog slagingspercentage?

Klaar om jouw rijbewijs te behalen in de sfeervolle omgeving van Leidschendam? Bij HSN Opleidingen staan we voor je klaar om je te begeleiden op de weg naar succes! Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs bieden rijlessen aan die zijn afgestemd op de specifieke uitdagingen van de omgeving van Leidschendam. Of je nu door de levendige straten wilt navigeren of jezelf wilt voorbereiden op de verschillende wegen in de buurt, wij zorgen ervoor dat je met vertrouwen aan zowel de praktische als theoretische examens kunt beginnen.

In onze moderne voertuigen ervaar je rijlessen op een comfortabele en veilige manier. Of je nu een beginnende bestuurder bent die de basisvaardigheden wil leren of iemand die zijn rijvaardigheden wil verfijnen, onze instructeurs passen zich aan jouw behoeften aan om de best mogelijke rijervaring te bieden.

Meld je vandaag nog aan voor onze rijlessen in de omgeving van Leidschendam en start jouw reis naar onafhankelijkheid en zelfverzekerd rijden! Of je nu de voorkeur geeft aan losse lessen, een gestructureerd lespakket, of een proefles om die eerste cruciale stap te zetten, wij hebben een aanpak die bij jou past. Schrijf je in en ontdek waarom HSN Opleidingen de ideale rijschool is om jouw rijdoelen te bereiken. We kijken ernaar uit om je te helpen de weg op te gaan als een zelfverzekerde en bekwame bestuurder in de omgeving van Leidschendam!

Lestijden

Maandag

08:00 – 21:00

Dinsdag

08:00 – 21:00

Woensdag

08:00 – 21:00

Donderdag

08:00 – 21:00

Vrijdag

08:00 – 21:00

Zaterdag

08:00 – 21:00

Zondag

08:00 – 21:00

Aanmelden voor een gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles en bespaar €45,-

New Field

12 + 4 =

Reviews

Mike Poret
08/11/2023
Beste rijschool in Zuid-Holland! Ben er zeer tevreden mee dat ik mijn lessen heb genomen bij HSN! Mijn rijlessen met Hasan waren altijd gezellig en zeer leerzaam. Hij let altijd goed op waar jij persoonlijk aandacht bij nodig hebt en past zich daar ook op aan. Met duidelijke uitleg, veel geduld en een gezellige sfeer ga je het zeker halen met HSN! Ik heb hier in één keer mijn B-rijbewijs gehaald en raad het zeker aan om hier aan te kloppen voor je lessen!
Uncle Fishie
07/11/2023
Vandaag geslaagd bij HSN met dank aan Instructeur Aygun. Hele fijne lessen gehad bij HSN Opleidingen ik raad het zeker aan!
Lorentso Hristov
02/11/2023
Beste rijschool ooit ik ben in een keer geslaagd ik zal iedereen aanraden!! Ze regelen echt snelle examen datum altijd na gekomen wat ze beloven!! Ben echttttt blij!!
Nisanur Bayram
31/10/2023
in 1 keer geslaagd dankjwel Hasan !
17
24/10/2023
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald bij HSN rijschool wat voorheen niet lukte, maar uiteindelijk wel is gelukt. Een hele goeie rij instructeur is die ik ook aan andere zou willen aanraden dat hij je blijft pushen en je altijd zou helpen met alles maak niet uit hoe vaak je maar denkt dat het niet gaat lukken
Lancelot
20/10/2023
In 1keer geslaagd goeie prijs weining lessen genomen allemaal door Aygun
Santree 27
16/10/2023
Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs elder waren de wachttijden súper lang maar bij hsnopleiding binnen no time geregeld met spoedcursus! Top kwaliteit dik tevredennn echt aanrader
Eren23
15/07/2023
in 1x geslaagd dankzij Aygun!
Him Koto
14/06/2023
Gesllaagd voor mijn scooterrijbewijs binnen 1dag cursus. Echt een aanrader hij verteld alles geduldig!!

Zie alle reviews